Waar (nieuwe) horeca?

Het is na 19 augustus, dus reageren is helaas niet meer mogelijk.

De situatie

Het gemeentelijke beleid is gericht op behoud en concentratie van vitale voorzieningen in het Lint (Dorpstraat). Nieuwe horeca en horeca buiten het Lint worden maar beperkt toegestaan. De rol van horeca als onderdeel van de vrijetijdbesteding neemt toe. Het Lint biedt sfeer en ruimtelijke kwaliteit. Maar er zijn ook fysieke en verkeerskundige knelpunten en (potentiële) overlastsituaties.

De afweging

Met het gemeentelijke beleid “Langedijk Ontwikkelt met Water” en nieuwe woningbouw komen er nieuwe ontwikkelingslocaties in beeld. Betekent dit ook nieuwe kansen voor horeca? Mag horeca ook op nieuwe locaties buiten het Lint vestigen? Waar wel, waar niet? Wat betekent dit voor de voorzieningen en de levendigheid in het Lint?

Heeft u een suggestie?

Laat hieronder uw reactie achter.

26 Commentaren
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties