Terrassen en openingstijden

Het is na 19 augustus, dus reageren is helaas niet meer mogelijk.

De situatie

Bezoekers aan de horeca zitten graag buiten en beleven graag iets aparts. In de bedrijfsvoering van de horeca spelen terrassen, al of niet met activiteiten en beleving (BBQ, houtvuur, muziek, etc.) een steeds grotere rol. Voor de omliggende woningen kan dit tot overlast leiden, die zich vaak toespitst op specifieke momenten (mooie lange zomeravonden, in het weekend).

De afweging

Wat zijn passende openingstijden voor terrassen? Moeten deze voor alle horecabedrijven in Langedijk gelden (‘gelijk speelveld’) of moet dit afhankelijk zijn van de locatie/situatie? Welke objectieve en meetbare criteria moeten gelden?

Heeft u een suggestie?

Laat hieronder uw reactie achter.

4 Commentaren
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties