Langedijk ander beleid dan Heerhugowaard?

Het is na 19 augustus, dus reageren is helaas niet meer mogelijk.

De situatie

Per 1 januari 2022 worden Langedijk en Heerhugowaard één gemeente. Beide gemeenten  hebben hun eigen kenmerken, cultuur en identiteit. Ook het gemeentelijke beleid verschilt op onderdelen en moet worden samengevoegd. Dit geldt ook voor het horecabeleid.

De afweging

Op deze plek gaan wij niet het horecabeleid van beide gemeenten met u doornemen. Maar wellicht vindt u vanuit uw eigen ervaring bepaalde horecaregels in Heerhugowaard beter of juist ongeschikt voor Langedijk. Moet het horecabeleid van Langedijk hetzelfde worden als dat van Heerhugowaard? Zijn er punten waarop het moet (blijven) afwijken?

Heeft u een suggestie?

Laat hieronder uw reactie achter.

1 Commentaar
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties